Hvorfor Ruby Journals?

Ruby Journals er det rigtige alternativ til det traditionelle blognetværk.

Ønsker du at være uafhængig af et blognetværk, men stadig har brug for en professionel samarbejdspartner, så er Ruby Journals det rigtige for dig. Vi tager 100% ansvar for platformens performance og sikkerhed, mens du trygt kan koncentrere dig om at bygge din forretning.
Vi har lavet en liste over de mest åbenlyse grunde til, hvorfor du bør overveje at gå selvstændig med Ruby Journals:

Vi tager intet cut af din indtjening på bloggen. Det efterlader en større kage til dig. Den månedlige leje, som vi opkræver, er 100% baseret på antal sidevisninger – ikke på din indtjening.

Som selvstændig ønsker du at arbejde sammen med de bedste. Ruby Journals udspringer af Ruby Studio, og vi står derfor 100% inde for den tekniske platform, æstetiske designmuligheder og top-professionel hosting, mens du skaber din forretning.

Med utal kombinationer har du mulighed for at slå din visuelle identitet fast, og fra et brugervenligt WordPress-dashboard vil mulighederne for design udvide sig løbende.

Vi går ind for ikke-eksklusive kontrakter. Det vil sige, at du kan lave de salgsaftaler med agenter, reklamebureauer og firmaer som de ønsker – vi blander os ikke.

Som selvstændig er det tid til at stille krav. Din blog skal derfor være optimeret til både SEO og Google, så du får så mange retvisende sidevisninger som muligt.

I modsætning til alle andre blognetværks, så fraskriver vi os retten til at anvende dit indhold.
Det er også et krav, at du har dit eget domæne, så det er dit brand du styrker og ikke vores.

Det er jo det der er hele pointen! Du kan opsige dit abonnement med blot én måneds varsel, og du får herefter al indhold leveret i en fil og et “tak for nu, og held og lykke” med på vejen.

Woomio har fremragende rapporteringsværktøjer til glæder for både dig og din agent. Vi sparrer med Woomio for at sikre en stærkere teknisk platform med højde for salg, men opkobling til Woomio er naturligvis frivillig.

Vi har ikke vores eget affiliate-program som andre netværk, men vi tager heller ikke noget cut. Altså kan du frit benytte de mange tilgængelige affiliate programmer online, ved simpel copy-paste af link.

Kontakt os endelig hvis du har nogen spørgsmål.

Vi håber, at du nu kan se dig selv i et samarbejde med Ruby Journals. Har du nogen spørgsmål eller på nogen måde er i tvivl om vores koncept, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.
Vi samarbejder med alle interessenter i branchen om at udvikle den perfekte platform, som sikrer dig som blogger bedre vilkår, mere gennemsigtighed og ikke mindst lysten til at ville blogge. Vi glæder os til at høre fra dig.